Het laatste nieuws

Streetwise

Vandaag hebben alle groepen meegedaan aan het project van ANWB Streetwise.

Paasviering 2018, bekijk het mooie filmpje!

Tijdens de Paasviering was het thema: Dienen. Kinderen uit groep 7/8 zijn ermee aan de gang gegaan en hebben een mooi filmpje gemonteerd, wat we tijdens de viering gezien hebben. Knap gedaan!

Voorleesfeest groep 1 en 2

Wat een feest, zo'n voorleesfeest! In het kader van de nationale voorleesdagen kregen we heel veel gasten in de klas. Gezellig zeg! Bekijk snel de foto's

Open dag donderdag 25 januari

Let op: binnenkort is er op Kindcentrum Het Kompas een open dag. Belangstellenden zijn van harte welkom! Laat je rondleiden door onze fantastische rondleiders uit groep 7/8! Uiteraard is het team en de directeur ook beschikbaar voor vragen en gesprek.

Afscheid juf Tina

​Vandaag heeft Juf Tina afscheid genomen van het Kompas. Juf Tina Dalstra heeft 9 jaar op het Kompas gewerkt als IB-er

Dankdag

Vandaag vierden we dankdag in groep 1 en 2. We keken wat we allemaal van God hebben gekregen. Hij liet alles voor ons groeien en daarmee gingen we aan de slag! We maakten heerlijke groentesoep! Mmmmmm!

Brandweer project

De groepen 1 t/m 4 hebben in de afgelopen weken gewerkt over de brandweer. En wat hebben ze veel geleerd! Het project werd afgesloten met een bezoekje aan de brandweerkazerne. De foto's staan in het fotoalbum!

Kindcentrum Het Kompas biedt passend onderwijs
op de basisschool!